kako-odabrati-bend-za-svadbu

Kako odabrati dobar bend za svadbu?


Kada prodajete neki brend, a ovaj sajt je predvidjen da postane jedan vid brenda onda se trudite da na bilo koji način dobijete što više klijenata i tako u krug. Medjutim! Ko Vama može dati neku garanciju?

Morate izbegavati kupovinu nevidljivih bendova, pod tim mislimo da bi trebali izbegavati slušanje audio snimaka na you tube na kojima imate samo sliku, bez video zapisa sa nekog dogadjaja. Isključivo tražite video materijal, gde se sve dobro vidi i čuje jer na taj način ukoliko neki bend za svadbu niste slušali negde uživo, sigurno nećete pogrešiti, ali tražite više žanrova muzike tj nemojte se zadovoljavati samo jednim žanrom.


Preporuka je da izbegavate bendove gde nemate video materijal u celosti, tj ukoliko sasvim običan čovek ukapira da je montiranje prisutno u prevelikoj meri. Posle nemojte da se čudite što uživo ne zvuče tako dobro.  Bilo bi poželjno da povedete bar jednu osobu kada sklapate dogovor sa muzikom kao svedoka ako nešto ne bude na svadbi ispoštovano, ili možete da pravite ugovore kako bi vam bio vraćen novac ili deo novca ukoliko nešto nije odradjeno kao po dogovoru. 

Muzika za svadbu nije ugovorena dok se ne uplati kapara!!! 


Kako odabrati bend ukoliko ste napravili neki uži izbor?

Ukoliko ste suzili izbor, nemojte samo gledati na cenu. Bend koji želi niskom cenom da dobije što više „tezgi“ može veoma kratko da opstane. Naime, jači bendovi ako prepoznaju takav trend kod pojedinaca će oboriti svoju cenu na kratak vremenski period od recimo 2-3 meseca kako bi na taj način uzeli tržište od bendova koji spuštaju cenu. Nakon isteka tog PROMO perioda podići će opet cenu i ugušiti jeftin bend. Birajte bend koji radi i klubove i rodjendane i svadbe izmedju ostalog. Pitate se zašto? Jednostavno je! Da bi bend radio u nekom lokalu, mora sve da puca od energije, da se stalno nadogradjuje repertoar, prate noviteti itd.

Podelite ovu objavu!